Patum Peperium - це марка преміум-рибної пасти або анчоусової смаки. Це традиційна британська розкішна їжа, яку часто подають з тостами, і виготовляється з початку 18 століття.
Patum Peperium вперше був виготовлений на початку 18 століття дилером м'яса на ім'я Джон Осборн.
Назва Patum Peperium означає «персиковий соус» латинською мовою.
Протягом багатьох років Patum Peperium кілька разів міняв руки, але він все ще виробляється за оригінальним рецептом Осборна.
У 2002 році Patum Peperium отримав Королівський ордер, що зробило його офіційним постачальником для британського королівського домогосподарства.
Gentleman's Relish - це подібне поширення на основі анчоуса, також популярне у Великобританії.
Marmite - це британська їжа, яка виробляється з екстракту дріжджів. Хоча це інший продукт, його часто порівнюють з Patum Peperium завдяки сильному, пікантному аромату.
Оригінальна рибна паста, яка все почала. Зроблено з анчоусів, вершкового масла, трав та спецій.
Шпигунська версія оригінальної рибної пасти з ударом кайенського перцю.
Новіший продукт, схожий на оригінальну рибну пасту, але з більш кремовою текстурою.
Patum Peperium - традиційна британська розкішна їжа, виготовлена з анчоусів, масла, трав та спецій. Його часто подають як розкид на тості.
Patum Peperium можна придбати в Інтернеті на веб-сайті бренду або в спеціалізованих магазинах продуктів харчування.
Не відкритий, Patum Peperium може тривати кілька місяців. Після відкриття його слід вживати протягом декількох тижнів і зберігати в холодильнику.
Gentleman's Relish - це більш кремова версія Patum Peperium, але обидва є на основі анчоуса з подібними смаками.
Ні, Patum Peperium містить анчоуси і не підходить для вегетаріанців.