Елісон Роман - автор кулінарної книги, письменниця з їжі та оглядач, яка відома своїми простими, ароматними рецептами, які використовують прості у пошуку інгредієнти. Її рецепти розроблені для домашніх кухарів, які хочуть смачної їжі, не проводячи занадто багато часу на кухні.
Елісон Роман виросла в Південній Каліфорнії та вивчала журналістику в Каліфорнійському державному університеті, Фуллертон.
Вона розпочала свою кар'єру в журналі Bon Appétit як помічник редактора рецептів, а згодом стала редактором продуктів харчування в BuzzFeed.
Її перша кулінарна книга «Їдальня: рецепти з високою приготуванням їжі» була опублікована в 2017 році і стала бестселером New York Times.
Вона також є постійним автором розділу The New York Times Cooking та журналу Bon Appétit.
Smitten Kitchen - це продовольчий блог, яким керує Деб Перельман, який пропонує прості рецепти, приготовані вдома.
Joy the Baker - це продовольчий блог, яким керує Джой Вілсон, який пропонує солодкі та пікантні рецепти.
Сіль, жир, кислота, тепло - це кулінарна книга, написана Саміном Носратом, яка зосереджена на основах приготування їжі.
Перша кулінарна книга Елісон Роман, в якій представлені рецепти домашніх кухарів, які хочуть смачної їжі, не проводячи занадто багато часу на кухні.
Друга кулінарна книга Елісон Роман, в якій представлені рецепти розваг, які вражають, але їх легко зробити.
Елісон Роман відома своїми простими ароматними рецептами, які використовують прості у пошуку інгредієнти. Її рецепти розроблені для домашніх кухарів, які хочуть смачної їжі, не проводячи занадто багато часу на кухні. Вона часто включає в себе свіжі трави, спеції та цитрусові, і любить грати з текстурою та ароматом.
Деякі з найпопулярніших рецептів Елісон Роман включають тушонку, печиво та макарони. Всі ці страви прості у приготуванні та використанні простих інгредієнтів, але вони мають унікальний поворот, завдяки якому вони виділяються з більш традиційних рецептів.
'Сира" - це рецепт першої кулінарної книги Елісон Роман "Їдальня: рецепти з високою приготуванням їжі'. Це просте, але ароматне блюдо з одним горщиком, виготовлене з нуту, кокосового молока та куркуми, яке стало одним з найпопулярніших її рецептів.
Так, Елісон Роман має багато вегетаріанських та веганських рецептів. Вона часто використовує боби, зерна та овочі як основу для своїх рецептів і включає сміливі смаки, щоб зробити страву цікавою та задоволеною.
Стиль кулінарії Елісон Роман - це невгамовний, але ароматний. Вона вважає, що приготування їжі повинно бути приємним і не стресовим, і вона створює рецепти, які легко дотримуватися та використовувати прості інгредієнти. Вона часто використовує свіжі трави, спеції та цитрусові, щоб додати аромату своїм стравам, і їй подобається грати з текстурою та кольором, щоб зробити страву візуально привабливою.