Ален Дукас - всесвітньо відомий шеф-кухар, ресторатор та кулінарний педагог з Мішеліном, який відомий своїми інноваційними та вишуканими прийомами приготування їжі. Кулінарна імперія Дукаса охоплює понад 20 країн і включає численні ресторани, кулінарні книги та кулінарні школи.
Ален Дукас народився в Ортезі, Франція, у 1956 році.
Він розпочав свою кулінарну кар'єру учнем-шеф-кухарем на Французьких Піренеях.
У 1981 році він переїхав до Парижа і став головним шеф-кухарем у Ла-Террассі в Хуан-ле-Пінс.
У 1984 році він отримав свою першу зірку Мішлен для свого ресторану в Мужен, а друга зірка незабаром пішла в 1987 році.
Протягом багатьох років Ducasse побудував кулінарну імперію, яка включає численні ресторани з зірками Мішлен, кулінарні школи і навіть готель.
Ресторани Ducasse постійно займають одне з найкращих у світі, багато хто отримує кілька зірок Michelin та інші кулінарні нагороди.
Джоел Робушон був відомим французьким шеф-кухарем, який володів титулом "Шеф-кухаря століття" керівництвом Голта Мілла. Він мав численні ресторани по всьому світу і був відомий своєю вишуканою, високою кухнею.
Гордон Рамсей - британський шеф-кухар, ресторатор та телевізійна особа, яка має численні ресторани з зірками Мішлен по всьому світу. Рамсей відомий своїми вишуканими прийомами приготування їжі та вогненною особистістю.
Томас Келлер - американський шеф-кухар та ресторатор, який має в США кілька ресторанів із зірками Мішлен. Келлер відомий своєю увагою до сезонних інгредієнтів та вишуканими прийомами приготування їжі.
Ален Дукас є автором численних кулінарних книг, серед яких «Ален Дукас Природа», яка зосереджена на стійкій та органічній кухні.
Ален Дукас має численні ресторани з зірками Мішлен по всьому світу, серед яких "Alain Ducasse au Plaza Athénée" в Парижі та "Osteria Francescana" в Модені, Італія.
Ален Дукас працює в декількох школах кулінарії по всьому світу, де учні можуть вивчити його вишукані прийоми кулінарії.
Ален Дукас також відомий своїми вишуканими шоколадними творіннями, які можна придбати в його магазинах або замовити в Інтернеті.
Ален Дукас відомий своїми вишуканими та інноваційними прийомами приготування їжі, а також своїми численними ресторанами та кулінарними школами з зірками Мішлен.
Ален Дукас народився в Ортезі, Франція.
Найвідоміші ресторани Алена Дукаса включають "Alain Ducasse au Plaza Athénée" в Парижі та "Osteria Francescana" в Модені, Італія.
Так, Ален Дукас є автором численних кулінарних книг, серед яких «Ален Дукас Природа», яка зосереджена на стійкій та органічній кухні.
Ален Дукас працює в декількох школах кулінарії по всьому світу, де учні можуть вивчити його вишукані прийоми кулінарії.