Пищевые продукты Lakanto производятся из плодов Monk с использованием современного процесса экстракции могрозидов, созданного доктором Муратой. Это делается с использованием самых высоких японских стандартов на заводе по переработке с нулевым уровнем выбросов. Основателем Lakanto является Shota Sayara, который провел обширные исследования плодов монаха, выращиваемых в горных высокогорьях Азии.
Группа монахов открыла этот редкий суперпродукт, который ценится за его сладость и способность поднимать ци или жизненную энергию. Его также прозвали фруктами бессмертного, поскольку он использовался веками. Получите эти продукты Lakanto, повышающие энергию, от Ubuy по лучшим ценам.
Выберите купить фруктовый подсластитель Lakanto Monk, сироп, шоколад, шоколадную кору и т. Д. В Ubuy по разумным ценам.
Плоды монахов для продуктов Лаканто выращиваются на нетронутых фермах в отдаленных горах Гуйлиня, Китай, в нескольких часах езды от города, с чистым воздухом и незагрязненной водой.
Сироп со вкусом Lakanto Maple идеально подходит для блинов, вафель, овсянки и других без сахара лакомств. Он работает с кетогенными, диабетическими, кандидовыми, палео, веганскими, низкоуглеводными, низкокалорийными, не ГМО и полностью натуральными диетами. Он имеет идеальное сочетание воды, волокна тапиоки, фруктового экстракта Lakanto Monk без ГМО, натуральных ароматизаторов, морской соли и т. Д.
Смесь брауни без сахара Lakanto подслащена подсластителем фруктов монаха. Это идеальное сладкое угощение с высоким содержанием клетчатки. Это довольно легко сделать, просто смешав его с кокосовым маслом, яйцами и водой, чтобы сделать ваши любимые здоровые пирожные.
Наслаждайтесь более интересными продуктами здоровой пищи и купить шоколадный сироп без сахара Lakanto или низкоуглеводная смесь блинов от Ubuy по сниженным ценам.
Lakanto is a natural sweetener brand that uses monk fruit extract to produce calorie-free, low-glycemic sweeteners and baking mixes. The brand was founded in Japan by a pharmaceutical company called Saraya Corporation and later expanded to the US market in 2015. Lakanto's products offer an alternative to sugar and artificial sweeteners without compromising on taste.
Lakanto was founded in 1995 in Japan by the Saraya Corporation.
The company introduced the first natural sweetener made from the monk fruit extract in 1996.
In 2015, Lakanto was introduced to the US market by a partnership between Saraya Corporation and JP Pharma.
Lakanto's US headquarters are based in Utah.
Swerve is a natural sweetener brand that uses a combination of erythritol and oligosaccharides to produce zero-calorie, low-glycemic sweeteners. Swerve's products are non-GMO, gluten-free, and keto-friendly. The brand is a popular alternative to sugar and artificial sweeteners.
Stevia is a natural sweetener that is derived from the leaves of the stevia plant. Stevia is calorie-free and has zero glycemic impact. It is a popular alternative to sugar and artificial sweeteners.
Xylitol is a natural sweetener that is made from the bark of birch trees. It is low-calorie and has a low glycemic index. Xylitol is commonly used as a sugar substitute in baked goods, chewing gum, and toothpaste.
A natural, zero-calorie sweetener made from monk fruit extract. It can be used as a 1:1 substitute for sugar in recipes.
A natural, zero-calorie sweetener made from monk fruit extract and non-GMO erythritol. It has a brown sugar-like flavor and can be used as a 1:1 substitute for brown sugar in recipes.
A keto-friendly, vegan chocolate spread made with sunflower seeds and sweetened with Lakanto monk fruit sweetener.
Yes, Lakanto is a natural, safe sweetener made from monk fruit extract. It is free from sugar alcohols, artificial sweeteners, and other harmful additives.
Yes, Lakanto's products are keto-friendly and low-glycemic. They can be used as a substitute for sugar in keto recipes.
Monk fruit extract is a natural sweetener that is derived from the monk fruit, also known as Luo Han Guo. It is much sweeter than sugar and has zero glycemic impact.
Lakanto's classic sweetener is a 1:1 substitute for sugar, while the golden sweetener is a 1:1 substitute for brown sugar. The golden sweetener has a brown sugar-like flavor and is made with non-GMO erythritol.
Yes, Lakanto's products are gluten-free and safe for people with celiac disease.